Site-update / Back to basic

Met 'jachtig' wordt je geen tachtig

Met 'jachtig' wordt je geen tachtig

Het is een druk bestaan; zowel een baan als op regelmatige basis fotografie-opdrachten uitvoeren.

Daarom heb ik besloten om, na mijn laatste opdracht begin oktober, het even iets rustiger aan te doen. Ik heb bezoeken aan diverse conferenties voor mijn werk gepland staan en wil de rest van de tijd iets meer aan gezin en andere bezigheden spenderen.

Zoals bijvoorbeeld:  Mijn website verbeteren. Ik wil bezoekers zo snel mogelijk een goed beeld geven van mijn skills als fotograaf. Daarom heb ik :

- Nieuwe foto's op mijn portfolio geplaatst

- Het design en de lay-out iets verbeterd

- De pagina 'Over mijzelf' als Homepage ingesteld en deze pagina aangepast

- Een link naar mijn Flickr-portfolio toegevoegd.

- (social) Banners ingesteld die moeten zorgen voor relevante afbeeldingen als mijn website gedeeld wordt op bijvoorbeeld Facebook. De favicon (het 'camera-icoontje' in de browserbalk) doet het goed, het 'Social Sharing' icoon (mijn websitelogo op sociale media) is nog niet helemaal goed werkend.

- Mijn webmail opnieuw ingesteld omdat deze niet leek te werken: Alles wordt vooralsnog naar mijn prive-email doorgestuurd om zeker te weten dat ik alles lees (Bedankt Jose voor de tip)

 

Dat was het , binnenkort meer nieuws vanuit de kweekhoek!