De Langengriend

Naast mijn werk en mijn fotografie heb ik nog een hobby: mijn eigen groenten en fruit kweken. Ik bengeïnspireerd geraakt om echt iets te veranderen in de wereld. Velen van ons, ik ook, doen of deden dingen die helemaal niet bijdragen aan een betere wereld. De natuur gaat sterk achteruit, vissen en schildpadden komen om in plastic soepen, overstromingen overal, onomkeerbare klimaatverandering, geopolitieke chaos en klimaatvluchtelingen om maar een paar ondingen te noemen die onze wereld vandaag de dag helaas bezighoudt.

Laten we bij onszelf beginnen en ons bewust maken van wat we zèlf kunnen veranderen!!

Hierbij de link naar mijn tweede aflevering, over de Top-3 redenen waarom je zelf je groenten en fruit moet kweken!!

Als je mij wilt steunen, abonneer je dan op mijn kanaal.